Pervertirea Cristina Nemerovschi

ISBN:

Published:

382 pages


Description

Pervertirea  by  Cristina Nemerovschi

Pervertirea by Cristina Nemerovschi
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 382 pages | ISBN: | 8.69 Mb

Un artist ucide și lumea din jurul lui se schimbă.Amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineață de decembrie.

În căutarea ei pornesc trei prieteni care sunt, în același timp, și suspecți în cazul dispariției tinerei: un scriitorMoreUn artist ucide și lumea din jurul lui se schimbă.Amalia, o adolescentă deloc banală, dispare într-o dimineață de decembrie.

În căutarea ei pornesc trei prieteni care sunt, în același timp, și suspecți în cazul dispariției tinerei: un scriitor mizantrop și de succes, un pictor fascinat de lolite, dar și de septuagenare, o prostituată atrasă de tot ce înseamnă sex extrem.

Revoltele sociale din februarie 2012 constituie, în premieră în literatura română, o parte din fundalul acțiunii. Căutarea Amaliei reprezintă pentru fiecare dintre cei trei o introspecție dură, o permanentă și caustică analiză a umanității degradate. Pe urmele Amaliei, pășim într-un București underground, cu cluburi dedicate sado-masochismului, dar și cu memorabila și fascinanta Cală, un loc desprins parcă din Călăuza lui Tarkovski.Alte figuri pitorești apar treptat în rolul de suspecți: o Dominatoare, o adolescentă cu tendințe de nimfomanie, Babuinu – tatăl vitreg al Amaliei, un paznic nebun al Calei, un moș însoțit de o ceată de pelicani.Imaginația celor trei protagoniști abundă de fabulos, distopic, umor negru, cinism.

Singurul subiect pe care nihilismul nu îl atinge este arta. În numele artei, se poate ajunge și la crimă?Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Pervertirea":


akcesoria-wedkarskie.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us